WSP scoort opnieuw goed bij Aedes-benchmark 2020
30 november 2020


Afgelopen week zijn de resultaten van Aedes-benchmark 2020 bekend gemaakt. In deze meting worden de belangrijkste prestaties en kosten van de woningcorporaties landelijk met elkaar vergeleken. WSP is blij met het behaalde resultaat.

 

Aedes-benchmark 2020

De Aedes-benchmark biedt gemeenten, huurders en andere belanghebbenden inzicht in hoe corporaties hun middelen besteden en hoe ze presteren. De benchmark bestaat uit zes onderdelen: huurdersoordeel, bedrijfslasten, duurzaamheid, onderhoud/verbetering, beschikbaarheid/betaalbaarheid en nieuwbouw. Op het onderdeel huurdersoordeel, duurzaamheid, onderhoud/verbetering presteert WSP een A-score. Bij het onderdeel bedrijfslasten behaalde WSP een B-score.

 

Bij het onderdeel ‘huurdersoordeel’ wordt de tevredenheid over onze dienstverlening van de nieuwe huurders, vertrokken huurders en huurders met reparatieverzoek gemeten. WSP vindt het belangrijk dat de huurders tevreden zijn over de inzet van haar medewerkers bij deze onderdelen ondanks de aangepaste dienstverlening tijdens de coronacrisis.  © 2020 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl