Lid worden van de Huurdersorganisatie
10 januari 2024
Woningstichting Putten en Huurdersorganisatie Putten slaan handen ineen.


De huurdersorganisatie Putten komt op voor de belangen van huurders en woningzoekenden. Ze vertegenwoordigt huurders in gesprekken met de Woningstichting en met de gemeente. Toon Kuijt, voorzitter van de Huurdersorganisatie onderschrijft het belang van goede samenwerking. ,,De woningstichting heeft een schat aan ervaring als het gaat om bouwen en beheren van sociale huurwoningen. Als vertegenwoordiger van de bewoners vult de Huurdersorganisatie dit aan met kennis over woonwensen en ervaringen met zaken die beter kunnen. Dat is waardevol voor de stichting en van groot belang voor onze achterban.”

Wordt nu lid!

Huurders en woningzoekenden kunnen kosteloos lid worden, door zich aan te melden op huurdersputten@outlook.com.  Ieder 50e nieuwe lid ontvangt een bloemenbon. De huurdersorganisatie is ook per post te bereiken, u kunt uw bericht achterlaten in de brievenbus van de Woningstichting (Spoorstraat 2 in Putten).

Ledenavond

Voor alle leden organiseert de Huurdersorganisatie op 15 april om 19.30 een Algemene ledenavond in Stroud. De uitnodiging volgt, maar een leuk programma staat voor u klaar!

 
 
 
 
Bedrijfs(naam) * 
 
:
Aanhef * 
 
:
Voornaam * 
 
:
Achternaam * 
 
:
Telefoonnummer 
 
:
E-mail * 
 
:
Opmerking 
 
:
 
 
 
 
Captcha afbeelding
Show another codeToon een andere code
* = verplicht veld
© 2020 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl