Wij blijven bereikbaar, ook voor een praatje
23 maart 2020

De berichten over het coronavirus zijn ernstig. Persoonlijk contact moet zoveel mogelijk beperkt blijven. Daarom werken onze medewerkers vanuit huis. Wel blijven wij telefonisch bereikbaar. Via ons algemene nummer 0341-357405 kunt u worden doorverbonden met de medewerker die u nodig heeft. Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM.

Uitvoeren reparatieverzoeken
Wij voeren alleen spoedklussen uit, bijvoorbeeld gaslekkages, ernstige waterlekkages, grote elektrastoring of als u zich heeft buitengesloten. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de speciale werkprotocollen.

Bellen is beter, ook voor een praatje.
Er komt veel op iedereen af in deze tijd. En juist nu is het belangrijk om oog te houden voor elkaar en ondersteuning te bieden waar dat mogelijk is. Met name bij de ouderen en de kwetsbaren in onze samenleving. Daarom mogen huurders ook bellen voor een praatje. Wij bieden huurders graag een luisterend oor.

Heeft u hulp nodig?
Maar wie hulp nodig heeft kan ook contact opnemen met Welzijn Putten. Vrijwilligers bieden zich aan voor bijvoorbeeld boodschappen doen of het uitlaten van de hond als dat niet meer mogelijk mocht zijn. Het telefoonnummer van Welzijn Putten is 0341-357078.

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger? Ook dan kunt u contact opnemen met Welzijn Putten. Of download de speciale kaart

© 2020 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl