Vacatures

Woningstichting Putten heeft veel ambitie en werkt vanuit de kernwaarden Pragmatisch, Professioneel en Persoonlijk. Om dat waar te maken en wendbaar te blijven hebben we de per 1 oktober de organisatiestructuur gewijzigd. Daardoor ontstaan een aantal vacatures. De komende periode zullen wij hier alle vacatures bekend maken.  

Spreken onze ambities en kernwaarden je aan en ga jij ook voor samenwerking met als resultaat 1+1=3? Dan biedt deze vacature jou een baan waarin jij het verschil kan maken door een wezenlijke bijdrage te leveren aan de realisatie van onze volkshuisvestelijke ambities.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geloof je in de kracht van kleinschaligheid? Wil je bijdragen aan de wensen voor Wonen? Dan heeft Woningstichting Putten een leuke functie voor je! Wij zoeken een verhuurmakelaar die voor onze klanten 't verschil weet te maken.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Herken jij jezelf in een van deze profielen en beschik je over de genoemde vaardigheden en ervaring? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar s.klijnhout@hrmspectrum.nl. We kijken uit naar je sollicitatie!

Informatie

Voor meer informatie over deze vacature en de procedure kun je telefonisch contact opnemen met Sandra Klijnhout (06-42602822). Kijk voor meer informatie over Woningstichting Putten op onze website.
Werken bij een woningcorporatie?

Doen! Werken aan wonen, dat is bouwen aan iets groters dan jezelf. Aan een gezamenlijk doel: goede, betaalbare en duurzame woningen voor 4 miljoen Nederlanders. Nu en in de toekomst. De sector is volop in beweging. En dat brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Daar hebben we jou voor nodig! Werken bij een woningcorporatie… is van betekenis zijn voor een ander. Dat zegt iets over jou. Bekijk hier de vacatures van alle corporaties en maak je vacaturealert aan. 

© 2020 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl