Vacatures

Wij zijn op zoek naar leden klachtenadviescommissie Regio Noord Veluwe. De corporaties Omnia Wonen, Woningstichting Putten, Triada, UWOON en Woonpalet Zeewolde werken samen binnen de regio Noord Veluwe. Zij maken onder andere gebruik van een gezamenlijke klachtenadviescommissie. Alle huurders van deze corporaties kunnen terecht bij de klachtenadviescommissie. Huurders van Omnia Wonen die buiten de Noord Veluwe wonen kunnen ook bij deze commissie terecht. De commissie is op zoek naar nieuwe leden:
  • een maatschappelijk betrokken jurist, bij voorkeur met de ambitie en capaciteiten om voorzitter te worden
en
  • maatschappelijk betrokken leden met kennis van / ervaring met klachtbehandeling.
Lees hier de volledige vacature. Als deze vacature u aanspreekt en u zich in één van beide profielen herkent, horen wij graag van u. Uw motivatiebrief en curriculum vitae kunt u versturen via e-mail: secretariaat@klachtenadviescommissie.org, t.a.v. van de klachtenadviescommissie. De inzendingstermijn voor deze vacature sluit op 15 oktober 2022.

Werken bij een woningcorporatie?

Doen! Werken aan wonen, dat is bouwen aan iets groters dan jezelf. Aan een gezamenlijk doel: goede, betaalbare en duurzame woningen voor 4 miljoen Nederlanders. Nu en in de toekomst. De sector is volop in beweging. En dat brengt allerlei uitdagingen met zich mee. Daar hebben we jou voor nodig! Werken bij een woningcorporatie… is van betekenis zijn voor een ander. Dat zegt iets over jou. Bekijk hier de vacatures van alle corporaties en maak je vacaturealert aan. 

© 2020 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl