Nieuwbouw te huur
13 september 2021
Nieuwbouwappartementen aan Wallenbergstraat te huur

Het bestaande complex aan Wallenbergstraat in Husselerveld wordt opgeknapt en wordt uitgebreid met 26 nieuwbouwappartementen. Inmiddels is de bouw vergevorderd en wordt de oplevering half december verwacht. Daarom is het tijd om de woningen te adverteren op www.hurennoordveluwe.nl.  


De appartementen zijn verdeeld in twee blokken. Blok 1 bestaat uit 16 appartementen waarvan 6 woningen met 1 slaapkamer en 10 woningen met 2 slaapkamers. Blok 2 bestaat uit 10 appartementen met 1 slaapkamer. De appartementen zijn verdeeld over drie bouwlagen en bereikbaar via een centrale ingang. Er is geen lift aanwezig. 

Huurprijzen

De totale huurprijs van de 10 appartementen met 2 slaapkamers (type A) bedraagt € 771,43. Voor deze woningen is geen huurtoeslag mogelijk omdat de huur en servicekosten samen hoger zijn dan de maximale huur voor de huurtoeslag (€ 752,33 prijspeil 2021).

De totale huurprijs van de 16 appartementen met 1 slaapkamer (type B) bedraagt € 652,35.

Pilot Starters

Tien woningen (8 - type A en 2 - type B) zijn onderdeel van de pilot voor jongeren. Deze tussenwoningen worden met voorrangsregels en behoud van de inschrijfduur aan een speciale doelgroep toegewezen. Wil je weten of je hieraan mee kan doen? Check onze website www.wsputten.nl/pilot-starters/page.html.

Wanneer reageren?

De woningen worden geadverteerd op de website www.hurennoordveluwe.nl in afzonderlijke advertenties. De advertentietijd loopt van 22 september tot 25 oktober 2021. In onderstaande tabel staat precies wanneer welke woning geadverteerd wordt. In de verhuurbrochure vertellen wij over de wijk en de indeling van de appartementen. Klik hier om deze te openen.  © 2020 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl