Voorzitter Trees Verbeek heeft een lintje!
1 mei 2017

Trees Verbeek, voorzitter van de huurdersorganisatie Putten, werd woensdag 26 april verrast door burgemeester Lambooij met een Koninklijke onderscheiding. Geheel verdiend, want Trees zet zich al meer dan 20 jaar in voor de huurders in Putten en is met veel enthousiasme radiomaakster bij Radio Veluwe FM.

Met een smoesje

Het viel niet mee om het stil te houden. En hoe krijg je Trees ergens waar haar familie en vrienden al zitten te wachten zonder dat zij het weet. Want zij waren immers al op de hoogte. Met medewerking van Radio Veluwe FM was Trees onder 'valse' voorwendselen naar de opnamestudio gelokt . Om half elf moest ze iemand gaan interviewen die een lintje had gekregen was de boodschap. De verrassing was compleet toen zij zelf 'het feestvarken' bleek te zijn. Een prachtig moment onder grote belangstelling! En nogmaals de felicitaties van de Woningstichting onder dank voor de jarenlange, fijne samenwerking.

Trees Verbeek en burgemeester Lambooij


Ook haar man Herman was trots op 'zijn Trees'

Trees mocht vele felicitaties en bloemen in ontvangst nemen© 2017 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl