Verduurzaming 55+woningen bijna klaar
13 juli 2020

In 2020 zijn we gestart met het groot onderhoud aan de Sophialaan, W. Alexanderhof, Gebbekuillaan en de Pinnenburgerweg, totaal 41 55+woningen. Tevens een gelegenheid om de woningen flink te isoleren. Goed voor het klimaat en fijn voor de bewoners vanwege een verbeterd comfort.

Zo zijn de gevels, de begane grondvloer, de kapconstructie en de berging geïsoleerd. Zijn er nieuwe dakpannen, dakgoten, en raamdorpelstenen aangebracht en een nieuwe groepenkast. Omdat de woning goed wordt geïsoleerd letten we goed op het binnenklimaat en plaatsten we een mechanische ventilator. Voor de veiligheid in de woning is er, naast de rookmelder die al in de woning aanwezig was, een extra rookmelder op de bovenverdieping geplaatst.

Door Corona vergde de hele aanpak meer aandacht, maar de bouwvakkers hebben dit zeer goed opgepakt. Het overleg met de bewoners was altijd mogelijk, alleen moest dit voor de veiligheid telefonisch gebeuren. Was men in de berging aan het werk, dan mocht zich daar slechts 1 persoon bevinden.

De werkzaamheden zullen voor de bouwvak nagenoeg klaar zijn. 

Ook in de werkkeet werden de instructies nauwlettend gevolgd:


© 2020 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl