Gemeente en woningstichting beklinken samenwerking buurtbemiddeling met Stichting Welzin uit Amersfoort
23 juni 2020

Stichting Welzin is sinds 1 april 2020 de nieuwe aanbieder van buurtbemiddeling in Putten. Vanmiddag werd de samenwerking tussen de gemeente Putten, Woningstichting Putten en Stichting Welzin uit Amersfoort officieel beklonken in het gemeentehuis. Door de coronamaatregelen was dat er nog niet van gekomen.

Burgemeester Lambooij geeft aan blij te zijn met de nieuwe aanbieder: “Ik hoop dat de samenwerking met deze professionele partij nog meer kan bijdragen aan het terugdringen van woonoverlast”. Marieta Peek, directeur Woningstichting Putten, is te spreken over de nieuwe aanbieder: “Je kunt duidelijk zien dat ze jarenlange ervaring hebben op het gebied van buurtbemiddeling. We werken nu al een aantal maanden op een prettige manier samen.”

Na eerdere restricties is Stichting Welzin sinds juni weer actief met het houden van fysieke intake- en bemiddelingsgesprekken. Alexandra Robbe, coördinator buurtbemiddeling in Putten, geeft aan dat zowel de stichting als de Puttense vrijwilligers enthousiast zijn over de aangegane samenwerking.

Op de foto van links naar rechts: burgemeester H. Lambooij, Alexandra Robbe van Welzin en directeur-bestuurder WSP Marieta Peek.

© 2017 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl