Renovatie Schoolstraat
3 september 2018

De vakanties zijn voorbij. Aan de Schoolstraat, Prins Hendrikweg en Pinnenburgerweg is het groot onderhoud van de woningen herstart. Aan de Schoolstraat is in het voorjaar het asbesthoudend dakbeschot verwijderd en zijn er isolerende dak-elementen aangebracht. Ook de dakgoten en dakpannen zijn vervangen en het voeg- en metselwerk en de schoorstenen zijn hersteld. Momenteel worden van twee laatste blokken de kozijnen vervangen, inclusief HR++glas. Als laatste worden de woningen geschilderd.

Aan de Pinnenburgerweg en Pr. Hendrikweg worden van een aantal woningen alleen de dakpannen vernieuwd, omdat daar geen asbesthoudend dakbeschot aanwezig is. Maar ook daar worden de kozijnen vervangen en worden de woningen geschilderd.

Onderhoud in de woning
Is het onderhoud buiten de woningen klaar, dan worden waar dat nodig is het toilet, de badkamer en het keukenblok vervangen, inclusief het tegelwerk. Verder wordt er een vlizotrap geplaatst en een nieuwe meterkast.

Voor de bewoners is het even doorbijten. Maar het resultaat mag er zijn en dan hopen we dat de overlast weer gauw vergeten is.

© 2017 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl