Renovatie Schoolstraat
28 december 2018

De renovaties aan de Schoolstraat, Prins Hendrikweg en Pinnenburgerweg is afgerond. In het voorjaar van 2018 is in de Schoolstraat het asbesthoudend dakbeschot verwijderd en zijn er isolerende dak-elementen aangebracht. Ook de dakgoten en dakpannen zijn vervangen en het voeg- en metselwerk en de schoorstenen zijn hersteld. Momenteel worden van twee laatste blokken de kozijnen vervangen, inclusief HR++glas. Als laatste worden de woningen geschilderd.

Aan de Pinnenburgerweg en Pr. Hendrikweg zijn van een aantal woningen alleen de dakpannen vernieuwd, omdat daar geen asbesthoudend dakbeschot aanwezig is. Maar ook daar zijn de kozijnen vervangen en de woningen geschilderd.

Onderhoud in de woning
In de woningen is, waar dat nodig  was, het toilet, de badkamer en het keukenblok vervangen, inclusief het tegelwerk. Verder is er een vlizotrap geplaatst en een nieuwe meterkast.

Voor de bewoners was het even doorbijten. Maar het resultaat mag er zijn en dan is de overlast weer gauw vergeten hopen wij. De reacties van de bewoners doe ons ter orde kwamen waren in ieder geval positief.

© 2017 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl