Nieuwbouw- en overige projecten

Woningstichting Putten is een woningcorporatie die graag actief is op het gebied van nieuwbouw en renovatie in de gemeente Putten. Wij zijn bereid om flinke investeringen te doen. Op dit moment hebben wij geen nieuwbouwprojecten onderhanden. Wel zijn we in de ontwikkelfase van een aantal projecten op enkele inbreidingslocaties in Putten.

Verduurzaming

Naast nieuwbouw zijn we zeer actief op het gebied van verduurzaming. WSP haalt als een van de weinige corporaties in het land de doelstelling om in 2020 het woningbezit op de gemiddelde energie-index van 1,2 - 1,4 te brengen, ongeveer het oude energielabel B.

Voorbereidingen in volle gang!
14-02-2019
In 2019 vindt er aan de 125 woningen aan de Vervoornstraat en Groeneveltstraat planmatig onderhoud plaats. Ook worden de woningen verduurzaamd. De voorbereidingen zijn in volle gang. Gestart wordt aan de Groeneveltstraat met de binnenwerkzaamheden op 25 februari a.s.
Renovatie Schoolstraat en omgeving hervat
03-09-2018

De vakanties zijn voorbij. Aan de Schoolstraat, Prins Hendrikweg en Pinnenburgerweg is het groot onderhoud van de woningen herstart. Aan de Schoolstraat is in het voorjaar het asbesthoudend dakbeschot verwijderd en zijn er isolerende dak-elementen aangebracht. Ook de dakgoten en dakpannen zijn vervangen en het voeg- en metselwerk en de schoorstenen zijn hersteld. Momenteel worden van twee laatste blokken de kozijnen vervangen, inclusief HR++glas. Als laatste worden de woningen geschilderd.

Aan de Pinnenburgerweg en Pr. Hendrikweg worden van een aantal woningen alleen de dakpannen vernieuwd, omdat daar geen asbesthoudend dakbeschot aanwezig is. Maar ook daar worden de kozijnen vervangen en worden de woningen geschilderd.

Onderhoud in de woning
Is het onderhoud buiten de woningen klaar, dan worden waar dat nodig is het toilet, de badkamer en het keukenblok vervangen, inclusief het tegelwerk. Verder wordt er een vlizotrap geplaatst en een nieuwe meterkast.

Voor de bewoners is het even doorbijten. Maar het resultaat mag er zijn en dan hopen we dat de overlast weer gauw vergeten is.

Een eerste impressie nieuwbouw Wallenbergstraat
05-04-2018

Na de eerste inloopavond bij de gemeente op 3 juli 2017 is architect Bert Tretmans van Schippers Architecten BNA aan het werk gegaan. Met de opmerkingen van de bezoekers in gedachten heeft dit geleid tot een andere indeling van de locatie.

Renovatie aan de Sparrenhof en Groeneveltstraat
16-10-2017

De 35 woningen aan de Sparrenhof en de 10 woningen aan de Groeneveltstaat zijn in 2017 verduurzaamd.

Projecten gerealiseerd
04-07-2017

Opgeleverd in april 2017

Project Hoek van Damstraat: 21 appartementen met lift, 13 grondgebonden 55+woningen en 2 eengezinswoningen.

© 2017 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl