Oplevering nieuwbouwappartementen Rimpeler
1 juli 2021
Oplevering 14 nieuwbouwappartementen in Rimpeler

Afgelopen week hebben wij de oplevering van het appartementencomplex aan Rie Staalstraat in Rimpeler in het klein gevierd. De 14 zeer energie zuinige nieuwbouwappartementen zijn de 'eyecatcher' van de wijk geworden.


Naast de verhuringen van bestaande sociale huurwoningen zijn er ook veel nieuwbouwwoningen verdeeld dit jaar. Wij hebben inmiddels 43 nieuwe huurders blij kunnen maken met een zeer energiezuinige woning in de wijk Rimpeler. Begin 2022 worden nog 5 eengezinswoningen in Rimpeler opgeleverd.


Op woensdag 23 juni jl. hebben Marieta Peek (directeur-bestuurder WSP), wethouder Ewoud 't Jong, Henk-René Timmer (Bouwbedrijf J.Timmer B.V.) en Marius Vierwind (Aannemersbedrijf M. Vierwind B.V.) het appartementencomplex aan Rie Staalstraat in Rimpeler officieel geopend. De volgende dag ontvingen de huurders de sleutels van hun appartement. 
Omdat wij de oplevering van de nieuwbouwwoningen door de coronamaatregelen niet groots konden vieren zijn wij bezig met het maken van een kort filmpje over de woningen en de wijk. Benieuwd? Houdt onze website www.wsputten.nl in de gaten. In juli/augustus zullen wij dit filmpje daar delen.© 2020 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl