Eerste woningen in Rimpeler bewoond
18 april 2020

De oplevering van onze eerste nul-op-de-meterwoningen in de sociale huursector in Rimpeler heeft plaatsgevonden op woensdag 12 februari a.s. WSP heeft daar een feestelijk moment van gemaakt en open huis gehouden voor belangstellenden.

Inmiddels zijn er 12 ruime eengezinswoningen aan de Trientje Timmerstraat bewoond. De woningen hebben een woonkamer met openkeuken, 3 slaapkamers en een ruime zolder. De woningen worden verwarmd door middel van een waterwarmtepomp. Dat wil zeggen dat in iedere woning via een buizensysteem grondwater wordt opgepompt op ca. 150 meter. De elektriciteit wordt opgewekt via pv-panelen op het dak. De huur van deze woningen bedraagt 720 euro per maand. Het gedrag van bewoners bepaalt of de nul-op-de-meter gerealiseerd wordt.

Binnenkort volgt de oplevering plaats van 8 kleinere eengezinswoningen met een huurprijs van 607 euro per maand en nog eens 4 levensloopbestendige woningen. Levensloopbestendig wil zeggen dat het mogelijk is om in de toekomst op de begane grond een slaapkamer en badkamer te realiseren. Alle woningen zijn reeds verhuurd.

Meer over de woningen leest u in de verhuurbrochure


© 2020 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl