Nieuws

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Klik hier om u in te schrijven.

Samenwerking beklonken met Buurtbemiddeling
23-06-2020
Stichting Welzin is sinds 1 april 2020 de nieuwe aanbieder van buurtbemiddeling in Putten. Vanmiddag werd de samenwerking tussen de gemeente Putten, Woningstichting Putten en Stichting Welzin uit Amersfoort officieel beklonken in het gemeentehuis. Door de coronamaatregelen was dat er nog niet van gekomen.
Voor dringende zaken afspraak op kantoor mogelijk
15-06-2020
Nu de regels enigszins versoepeld zijn hebben wij ook ons beleid iets versoepeld. Dat wil zeggen dat vanaf maandag 15 juni onze medewerkers bij toerbeurt weer op kantoor werken. Ons kantoor hebben wij uiteraard zo goed mogelijk corona-proof gemaakt.
Buurtbemiddeling: Prettig wonen wil iedereen
14-05-2020

Onpartijdige en gratis hulp bij ergernissen en burenruzie. Een oplossing is vaak dichterbij dan je denkt.

Corona - een klein stapje vooruit!
07-05-2020
De teugels mogen een beetje losser. De basisscholen mogen weer starten, de kapper, de fysiotherapeut, de pedicure en de schoonheidsspecialistes e.d.mogen onder voorwaarden hun werk weer doen. En op 1 juni gaat het weer een stapje verder. Heel fijn!

Maar verder blijft het op dit moment nog heel belangrijk dat mensen zoveel mogelijk thuis werken. Dat doen wij dan ook. Maar natuurlijk bekijken wij alvast welke maatregelen er nodig zijn om ons kantoor weer open te kunnen stellen. Voor ons als medewerkers, maar ook voor onze huurders. Tot die tijd blijft ons kantoor gesloten en blijven we uiteraard telefonisch bereikbaar. Ook voor een praatje. Bel gerust!

Om besmettingsgevaar voor u en voor ons zoveel mogelijk te beperken en verdere verspreiding van het virus te voorkomen volgt WSP het advies van de RIVM
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden. De maatregelen die wij naar aanleiding hiervan getroffen hebben zijn de volgende:  
Heeft u betalingsproblemen door de Coronacrisis?
26-03-2020

Nederland ligt voor een heel groot deel stil door de Coronacrisis. Hierdoor hebben veel zzp’ers en mensen met een nul-uren contract geen inkomen meer. Treft deze situatie u? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Wij blijven bereikbaar, ook voor een praatje
23-03-2020
De berichten over het coronavirus zijn ernstig. Persoonlijk contact moet zoveel mogelijk beperkt blijven. Daarom werken onze medewerkers vanuit huis. Wel blijven wij telefonisch bereikbaar. Via ons algemene nummer 0341-357405 kunt u worden doorverbonden met de medewerker die u nodig heeft.
Maarteditie Inform is uit
19-03-2020

In deze editie vindt u een overzicht van het grootonderhoud voor dit jaar. Tenminste wat we beogen uit te voeren, want in deze spannende tijd met het coronavirus stellen we het onderhoud dat binnen in woningen zou plaatsvinden tot nader order uit. De werkzaamheden die buiten plaatsvinden gaan door,  mits dit door de overheid wordt toegestaan. De voorschriften van het RIVM houden wij nauwlettend in de gaten.

Een feestelijke oplevering
13-02-2020

Op 12 februari hebben wij onze eerste 6 nul-op-de-meter woningen op een feestelijke wijze opgeleverd. Het betreft 6 eengezinswoningen die zijn voorzien van een waterwarmtepomp en flink wat pv-panelen. Daarmee zijn de woningen energieneutraal.


Inform: In gesprek met wethouder Ewoud 't Jong
09-12-2019

Voor de decembereditie van Inform zijn we in gesprek gegaan met wethouder Ewoud 't Jong. Wat is zijn visie op wonen? Of zijn speerpunten van beleid?

Verder beelden van ons project op Matchpoint. Oftewel de Burgemeester A.J. Berkhouthof. Er is veel over te doen geweest, maar uiteindelijk is het een mooi plan geworden waar ook de omwonenden achterstaan. 

Downloaden: Inform december 2019

Hurennoordveluwe.nl weer in de lucht
03-12-2019

Vandaag is de vernieuwde website www.hurennoordveluwe.nl weer in de lucht met een verbeterde functionaliteit. Met de reeds bestaande inloggegevens kunt u weer reageren op de geadverteerde woningen. Ook kan men zich weer inschrijven als woningzoekende en/of de gegevens up-to-date maken.

Wij danken Enserve voor de lekkere verrassing. Het was een feestelijk moment!

Op de foto: medewerkers front office Isolde Schreuder en Lianne Meints en verhuurmakelaar Willem Visser

Prestatieafspraken 2020 ondertekend
02-12-2019

Jaarlijks maken de Huurdersorganisatie en WSP prestatieafspraken met de gemeente. Deze zijn vandaag, 2 december, bekrachtigd met een handtekening.

Prestaties 2019 WSP in beeld
26-11-2019
Al vijf jaar worden de prestaties van de woningcorporaties in Nederland gemeten, met elkaar vergeleken en door de Aedes-benchmark in beeld gebracht.
40 verhalen wooncrisis
11-11-2019

Opnieuw vragen de woningcorporaties aandacht voor de woningnood en de onrechtvaardigheid van de Verhuurderheffing. Ook WSP heeft bijna 2 miljoen euro betaald. Dat geld komt van onze huurders en dat besteden we liever aan nieuwbouw en verduurzaming.


Inform met de jaarcijfers 2018
04-07-2019

De nieuwe editie van Inform is uit. Hierin laten we zien wat we deden in 2018, maar ook een aantal impressies van de nieuwbouw in Rimpeler , Matchpoint en de Wallenbergstraat.

Verder vertellen we over onze persoonlijke benadering bij een huurachterstand, over het belang van samenwerking, het belang van de leefbaarheid en nog veel meer. Wij wensen u veel leesplezier!

Samen bouwen wij aan de toekomst
20-05-2019

Op donderdag 16 mei jl. hebben wij een bijeenkomst gehouden met onze belanghouders. De belangstelling was groot en het was een divers gezelschap. Zo waren er raadsleden, wethouder Gerritsen en ambtenaren van verschillende afdelingen. Daarnaast waren onze partners uit zorg en welzijn aanwezig en de bedrijven die in opdracht van ons het werk uitvoeren. Want zoals ons ondernemingsplan al zegt: Samen bouwen we aan de toekomst. De foto laat zien dat her een interactieve middag was. De aanwezigen konden via hun telefoon reageren op verschillende stellingen.

De keuzes waar wij voor staan hebben wij zichtbaar gemaakt in een filmpje (zie onder) wat wij u graag laten zien. Het gesprek dat daarop volgde leest u in het verslag.


Klik op de onderstaande afbeelding om het afspelen te starten.


Pagina: 1  2
© 2017 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl