Nieuws

Hier leest u onze laatste nieuwsberichten.  

Inform editie juli
04-07-2022

“Met elkaar en voor elkaar” is het thema van ons bewonersblad Inform in juli. 


Visitatie
28-06-2022

 “Als huurder ben je goed af bij WSP”, een veelzeggend citaat uit de gesprekken met de externe partijen tijdens het visitatietraject. Een mooi compliment aan de medewerkers die zich met grote betrokkenheid en loyaliteit dagelijks inzetten voor onze huurders en woningzoekenden. WSP heeft in de afgelopen periode goede dingen op een goede manier verricht. Dit is een conclusie uit het visitatierapport, dat Woningstichting Putten in juni ontving uit de handen van externe beoordelingscommissie van Raeflex.  Liever delen dan verspillen!
14-04-2022

Een pak koffie, een blik tomatensoep maar ook een tijdschrift of een puzzel. Het buurtkastje aan de Vervoornstraat in Putten staat al vol met allerlei producten van mensen die het kunnen missen. Sinds april zijn Corinne Gort en Nicoline van ’t Veld de trotse eigenaren van dit kastjeEen mooi initiatief, bedacht door Stichting SoGoed, om anderen te helpen en daarbij voedselverspilling tegen te gaan. 

Energietoeslag
12-04-2022

De kosten voor de energie zijn de afgelopen tijd enorm gestegen. Het kan voor u daarom moeilijk zijn om uw energierekening te betalen. Om hierbij te helpen, is er nu de energietoeslag.

Bron: www.slon.pics

Voorstellen nieuwe directeur
05-04-2022

Per 1 juli gaat Gerdien van der Ent aan de slag als nieuwe directeur-bestuurder bij Woningstichting Putten (WSP). Zij volgt Dick Mol op, die vanaf 1 november 2021 als interim-bestuurder tijdelijk de functie waarneemt tot 1 juli. Met Gerdien van der Ent krijgt WSP een betrokken bestuurder met passie voor de volkshuisvesting.

Inform
31-03-2022

De maarteditie van de Inform is uit. 

Kantoor weer open
28-02-2022

Nederland is na bijna 2 jaar weer van het slot en dat is goed nieuws. Een moment waar we allemaal naar uitkeken. Dat betekent dat ons kantoor weer opengaat. Wij verheugen ons om u weer te zien!Nieuw in de verhuur
01-02-2022

De volgende reeks woningen in Rimpeler komen per 2 februari online op www.hurennoordveluwe.nl. Het gaat om 2 hoekwoningen en 3 tussenwoningen met 3 slaapkamer. De huurprijs van de woningen bedraagt € 764.57 inclusief glasverzekering. De toekenning vond plaats op basis van inschrijfduur. Voor meer informatie over de woningen lees verder in de verhuurbrochure.

Tragisch nieuws
14-01-2022

Bij een uitslaande brand in onze huurwoning aan de Van Oldenbarneveltstraat in Putten is vanochtend een bewoner overleden. De politie doet nog geen officiële uitspraak over de identiteit van de overledene maar het vermoeden is dat het om de huurder van deze woning gaat. 

Inzet verhuiscoach op de Noord-Veluwe
23-12-2021
Provincie Gelderland zet sociale woningmarkt in beweging

De woningmarkt zit muurvast. Op de sociale woningmarkt lopen de wachttijden voor een huurwoning hard op. Zeven jaar wachten is inmiddels ‘normaal’ geworden. De woningnood voor bewoners van Gelderland neemt hierdoor almaar toe. Om te zorgen dat meer mensen in een passende huurwoning kunnen wonen, zet provincie Gelderland verhuiscoaches in. Tot 2025 wil de provincie 1500 ouderen begeleiden naar een woning die beter bij hen past. De doorstroming van deze 55-plussers moet een verhuisbeweging van totaal 6000 huishoudens in gang zetten.


Oplevering Wallenbergstraat
20-12-2021

Met de woorden “Ik wens je veel woonplezier en succes”, overhandigde wethouder ruimtelijke ordening Ewoud ’t Jong op vrijdagochtend 17 december een enorme sleutel aan starter Laura Mulder. De oplevering van 26 sociale huurappartementen aan de Wallenbergstraat is een feit. Dankzij de op starters gerichte pilot kreeg Laura haar appartement met voorrang toegewezen.  Corona heeft Nederland weer in haar greep.
20-12-2021

Vanwege de huidige ontwikkelingen omtrent COVID-19 zijn wij genoodzaakt onze maatregelen te herzien. Om besmettingsgevaar voor u en voor ons zoveel mogelijk te beperken en verdere verspreiding van het virus te voorkomen volgt WSP het advies van de RIVM. De maatregelen die wij naar aanleiding hiervan getroffen hebben (tot en met 14 januari 2022) zijn de volgende:  

 


Prestatieafspraken 2022
07-12-2021

Meer sociale huurwoningen voor diverse doelgroepen, aandacht voor de betaalbaarheid en een duurzaam thuis. Het is slechts een greep uit de afspraken die Woningstichting Putten, Huurderorganisatie Putten en Gemeente Putten met elkaar gemaakt hebben.


         

Inform
07-12-2021

De laatste editie van ons bewonersblad Inform voor dit jaar is uit. Dit keer hebben wij het in dit nummer over duurzaamheid.


Algemene huurvoorwaarden
06-12-2021

WSP hanteert algemene huurvoorwaarden die van toepassing zijn op het huurcontract. Deze ontvangen onze huurders bij het tekenen van de huurovereenkomst. Met instemming van de huurdersorganisatie is dit document aangepast aan de huidige regelgeving. De vernieuwde versie gaat per 1 januari 2022 gelden.


Pagina: 1  2  3  4
© 2020 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl