Nieuwbouw Wallenbergstraat

WSP heeft nieuwe bouwplannen ontwikkeld voor de locatie Wallenbergstraat. Er is goed geluisterd naar de omwonenden en veel opmerkingen zijn, voor zover dat mogelijk was, verwerkt in deze plannen. Dit heeft geresulteerd in de bouw van 26 nieuwbouw appartementen in de sociale huursector. Deze zeer energiezuinige appartementen zijn gebouwd door Bouwbedrijf de Bruin BV in samenwerking met HulstFlier.  In december 2021 kregen de nieuwe bewoners de sleutels van hun appartementen.   

Naast de nieuwbouw kreeg ook het bestaande appartementengebouw een facelift. Hieronder eerste indruk vanaf de Verzetslaan.

  

Oplevering Wallenbergstraat
20-12-2021

Met de woorden “Ik wens je veel woonplezier en succes”, overhandigde wethouder ruimtelijke ordening Ewoud ’t Jong op vrijdagochtend 17 december een enorme sleutel aan starter Laura Mulder. De oplevering van 26 sociale huurappartementen aan de Wallenbergstraat is een feit. Dankzij de op starters gerichte pilot kreeg Laura haar appartement met voorrang toegewezen.  Te huur
13-09-2021
Nieuwbouwappartementen aan Wallenbergstraat te huur

Husselerveld is een mooie wijk, gebouwd in de negentiger jaren. De wijk is voornamelijk opgebouwd met eengezinswoningen met uitzondering van een aantal appartementencomplexen. Het bestaande complex aan Wallenbergstraat wordt opgeknapt en wordt uitgebreid met 26 nieuwbouwappartementen. De bouw van deze zeer energiezuinige appartementen vordert en daarom is het tijd om de huurders te gaan zoeken.  


Hoogste punt Wallenbergstraat
14-06-2021

De vlag mocht uit!

Vorige week is het hoogste punt bereikt bij de bouw aan de Wallenbergstraat, reden om het (gepast) te vieren. Afgelopen dinsdag hebben wij de vaklieden getrakteerd op een lunch. Deze zeer energiezuinige appartementen worden gebouwd door Bouwbedrijf de Bruin BV in samenwerking met HulstFlier.  Start bouw Wallenbergstraat
11-12-2020

De bouw van de 26 nieuwbouw appartementen aan de Wallenbergstraat in Putten is dinsdag 8 december 2020 met een 'klap' op de paal gestart. 

21 mei inloopavond Wallenbergstraat
14-05-2019

Er zijn al 2 inloopavonden geweest voor omwonenden en geïnteresseerden voor de nieuwbouwplannen aan de Wallenbergstraat. Er is goed geluisterd naar de omwonenden en veel opmerkingen zijn, voor zover dat mogelijk was, verwerkt in de nieuwe plannen. Deze nieuwe plannen voor 26 appartementen in de sociale huursector worden 21 mei a.s. gepresenteerd in ons kantoor van 19.00 uur tot 20.30 uur.  

Naast de nieuwbouw krijgt ook het bestaande appartementengebouw een facelift. Hieronder eerste indruk vanaf de Verzetslaan.


Een eerste impressie nieuwbouw Wallenbergstraat
05-04-2018

Na de eerste inloopavond bij de gemeente op 3 juli 2017 is architect Bert Tretmans van Schippers Architecten BNA aan het werk gegaan. Met de opmerkingen van de bezoekers in gedachten heeft dit geleid tot een andere indeling van de locatie.

© 2020 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl