Informatief en gezellig!
16 april 2019

Maandagavond 13 april jl. was de tweejaarlijkse bewonersavond, georganiseerd door de Huurdersorganisatie Putten. Voor de pauze was er een informatief programma en na de pauze was het tijd voor gezelligheid.

Bram Born, manager vastgoed van WSP, vertelde over de verduurzaming van ons woningbezit. Een belangrijk ijkpunt voor onze gemeente wordt de visie de er in 2021 moet liggen van de gemeente Putten. De gemeente, WSP en de netbeheerder Liander verkennen samen wanneer en hoe Putten CO2  neutraal de toekomst in moet. En dat vraagt zorgvuldigheid, want we willen geen maatregelen nemen waar we later spijt van krijgen. De technologische ontwikkelingen gaan ten slotte snel.

Daarna was het tijd voor Welzijn Putten. Gijsbert Willem Evers van Welzijn Putten en vrijwilligers vertelden over het belang van Woongemak en de tips die gegeven kunnen worden aan de hand van een thuisonderzoek om zo lang mogelijk zelfstandig in de eigen woning te kunnen wonen. Mevrouw Bos vertelde hierover als ervaringsdeskundige. Zij sprak uit dat zij zeer blij was met de tips en aanpassingen in de woning, zoals een tweede trapleuning zodat ze veiliger naar boven kan.

Andere tips zijn:

- Vraag een gratis huisbezoek aan en ontdek wat u zelf kunt doen om de woning veiliger te maken

- Doe de huistest op de website https://www.putten.nl/woongemak/WoonGemak/WoonGemakPutten en zie wat er mogelijk is.

Na de pauze was het tijd voor de Kajuitzangers uit Putten. Zij verzorgden een spetterend optreden. 

Meer informatie over Huurdersorganisatie Putten vindt u op: https://hoputten.nl/ 

© 2017 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl