Een bijzonder moment! 

De huidige Schauwhof maakt plaats voor een mooi nieuw gebouw met 34 nieuwbouw (zorg) studio's en appartementen. Afscheid nemen doet altijd een beetje pijn. Maar gelukkig weten we dat we hier over ruim een jaar weer minimaal 34 woningzoekenden blij kunnen maken met een nieuwe woning.

Na een aantal jaar voorbereiding hebben Woningstichting Putten
en Stichting Zorggroep Noordwest-Veluwe een huurovereenkomst getekend voor 24 zorgstudio's. Een mooie bekroning van de samenwerking tussen beide partijen.

Daarnaast worden er 10 tweekamer appartementen voor andere woningzoekenden ontwikkeld. We verwachten de woningen in 2025 op te leveren.

#WSPontwikkelt #passendwonen #wonenmetzorg #nieuwbouw


        

             

Voorstellen nieuwe directeur
05-04-2022

Per 1 juli gaat Gerdien van der Ent aan de slag als nieuwe directeur-bestuurder bij Woningstichting Putten (WSP). Zij volgt Dick Mol op, die vanaf 1 november 2021 als interim-bestuurder tijdelijk de functie waarneemt tot 1 juli. Met Gerdien van der Ent krijgt WSP een betrokken bestuurder met passie voor de volkshuisvesting.

Inzet verhuiscoach op de Noord-Veluwe
23-12-2021
Provincie Gelderland zet sociale woningmarkt in beweging

De woningmarkt zit muurvast. Op de sociale woningmarkt lopen de wachttijden voor een huurwoning hard op. Zeven jaar wachten is inmiddels ‘normaal’ geworden. De woningnood voor bewoners van Gelderland neemt hierdoor almaar toe. Om te zorgen dat meer mensen in een passende huurwoning kunnen wonen, zet provincie Gelderland verhuiscoaches in. Tot 2025 wil de provincie 1500 ouderen begeleiden naar een woning die beter bij hen past. De doorstroming van deze 55-plussers moet een verhuisbeweging van totaal 6000 huishoudens in gang zetten.


Oplevering Wallenbergstraat
20-12-2021

Met de woorden “Ik wens je veel woonplezier en succes”, overhandigde wethouder ruimtelijke ordening Ewoud ’t Jong op vrijdagochtend 17 december een enorme sleutel aan starter Laura Mulder. De oplevering van 26 sociale huurappartementen aan de Wallenbergstraat is een feit. Dankzij de op starters gerichte pilot kreeg Laura haar appartement met voorrang toegewezen.  Algemene huurvoorwaarden
06-12-2021

WSP hanteert algemene huurvoorwaarden die van toepassing zijn op het huurcontract. Deze ontvangen onze huurders bij het tekenen van de huurovereenkomst. Met instemming van de huurdersorganisatie is dit document aangepast aan de huidige regelgeving. De vernieuwde versie gaat per 1 januari 2022 gelden.


Video impressie van Rimpeler
17-09-2021
De nieuwe duurzame wijk Rimpeler met veel groen is gesitueerd aan de westelijke rand van Putten. Woningstichting Putten realiseert daar samen met de aannemers Vierwind en Timmer in totaal 78 zeer energiezuinige huurwoningen. In het afgelopen jaar ontvingen 66 nieuwe huurders de sleutel van hun nieuwe huurwoning in deze prachtige uitbreidingswijk. De laatste 12 woningen worden in 2022 opgeleverd.De Schauwhof
08-03-2021
Wij zijn trots op deze bijzondere ontwikkeling waarbij wonen en zorg samenkomen. Innovatief duurzaam project in samenwerking met Zorggroep Noord-West Veluwe en conceptueel bouwer Plegt-Vos. 
Buurtbemiddeling: Prettig wonen wil iedereen
14-05-2020

Onpartijdige en gratis hulp bij ergernissen en burenruzie. Een oplossing is vaak dichterbij dan je denkt.

Pagina: 1  2
© 2020 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl