Huurovereenkomst opzeggen of wijzigen 

Huurovereenkomst opzeggen

Als u een woning gaat betrekken of verlaten komt daar heel wat bij kijken. Voor ons reden om de zaken die formeel moeten worden afgehandeld, eens op een rijtje te zetten in de brochure Verhuizen en zo die u kunt downloaden.
Wilt u uw huurcontract beëindigen, dan dient u dit schriftelijk kenbaar te maken, door middel van het opzegformulier, dat u hier kunt invullen en verzenden.

Huurovereenkomst wijzigen

Het kan voorkomen dat de samenstelling van uw gezin of huishouden verandert door bijvoorbeeld een huwelijk, samenwonen, overlijden, echtscheiding of beëindiging samenwonen. In een aantal van deze situaties is het verstandig om de huurovereenkomst aan te passen. Naast de juridische kant van de zaak, kan dit met name belangrijk zijn als er een wijziging plaatsvindt in het gezinsinkomen en u huurtoeslag ontvangt. Wilt u meer informatie over dit onderwerp, dan kunt u onze brochure Huurovereenkomst wijzigen hier downloaden.  

Wilt u het medehuurderschap aanvragen? Dit kan, mits u aan de voorwaarden voldoet, via het aanvraagformulier Aanvraag medehuurderschap dat u hier kunt downloaden. De voorwaarden vindt u in onze brochure Huurovereenkomst wijzigen.
Beëindiging van het medehuurderschap kunt u regelen via het formulier Beëindiging medehuurderschap.


© 2017 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl