Meepraten met de Woningstichting?

Woningstichting Putten vindt het belangrijk dat huurders kunnen meepraten over het beleid. Wij zijn er tenslotte voor onze klanten. Een belangrijke gesprekspartner is de Huurdersorganisatie Putten. In overleg en in samenwerking met de Huurdersorganisatie maken we prestatieafspraken met de gemeente. De prestatieafspraken voor 2018 kunt u hier inzien.

In september 2016 gaan we opnieuw met de Huurdersorganisatie en de gemeente om tafel om de prestatieafspraken voor 2017 overeen te komen.

Wilt u meer informatie over wat de Huurdersorganisatie doet, wie momenteel uw belangen vertegenwoordigen bij de Woningstichting, of misschien heeft u wel interesse om uw steentje bij te dragen? Kijkt u dan vooral op de eigen website van de Huurdersorganisatie Putten1e rij van links naar rechts: Ien Dijk, Trees Verbeek (voorzitter), Ben Mol en Corrie vd Biezen.
2e rij van links naar rechts: Tinie van Beek, Johan Bos (afgetreden), Tiny vd Steen (penningmeester), Dits Hijwegen (afgetreden) en Christine van Meerveld (secretaris)
© 2017 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl