Welkom bij Woningstichting Putten

Als huidige of toekomstige bewoner van een van onze woningen heten wij u van harte welkom op onze website. U vindt hier informatie over onze organisatie en dienstverlening. Verder geven wij praktische tips en houden wij u op de hoogte van actuele zaken.

Kwaliteit en dienstverlening
Onze inspanningen zijn gericht op het realiseren van betaalbare woningen voor een goede kwaliteit. Daarbij hebben duurzaamheid en energiebesparing onze aandacht.
Wij dragen bij aan een prettige woonomgeving en goede onderlinge contacten opdat iedereen zich thuisvoelt. Overleg en samenwerking met onze bewoners vinden wij van essentieel belang. Suggesties voor de verbetering van onze dienstverlening en/of de onderwerpen op deze website zijn dan ook van harte welkom.

Wilt u meer informatie over onze corporatie? Download dan onze folder.

Voorbereidingen in volle gang!
14 februari 2019
In 2019 vindt er aan de 125 woningen aan de Vervoornstraat en Groeneveltstraat planmatig onderhoud plaats. Ook worden de woningen verduurzaamd. De voorbereidingen zijn in volle gang. Gestart wordt aan de Groeneveltstraat met de binnenwerkzaamheden op 25 februari a.s.Lees verder...
Renovatie Schoolstraat en omgeving hervat
3 september 2018

De vakanties zijn voorbij. Aan de Schoolstraat, Prins Hendrikweg en Pinnenburgerweg is het groot onderhoud van de woningen herstart. Aan de Schoolstraat is in het voorjaar het asbesthoudend dakbeschot verwijderd en zijn er isolerende dak-elementen aangebracht. Ook de dakgoten en dakpannen zijn vervangen en het voeg- en metselwerk en de schoorstenen zijn hersteld. Momenteel worden van twee laatste blokken de kozijnen vervangen, inclusief HR++glas. Als laatste worden de woningen geschilderd.

Aan de Pinnenburgerweg en Pr. Hendrikweg worden van een aantal woningen alleen de dakpannen vernieuwd, omdat daar geen asbesthoudend dakbeschot aanwezig is. Maar ook daar worden de kozijnen vervangen en worden de woningen geschilderd.

Onderhoud in de woning
Is het onderhoud buiten de woningen klaar, dan worden waar dat nodig is het toilet, de badkamer en het keukenblok vervangen, inclusief het tegelwerk. Verder wordt er een vlizotrap geplaatst en een nieuwe meterkast.

Voor de bewoners is het even doorbijten. Maar het resultaat mag er zijn en dan hopen we dat de overlast weer gauw vergeten is.

Lees verder...
Een eerste impressie nieuwbouw Wallenbergstraat
5 april 2018

Na de eerste inloopavond bij de gemeente op 3 juli 2017 is architect Bert Tretmans van Schippers Architecten BNA aan het werk gegaan. Met de opmerkingen van de bezoekers in gedachten heeft dit geleid tot een andere indeling van de locatie.

Lees verder...
Renovatie aan de Sparrenhof en Groeneveltstraat
16 oktober 2017

De 35 woningen aan de Sparrenhof en de 10 woningen aan de Groeneveltstaat zijn in 2017 verduurzaamd.

Lees verder...
Projecten gerealiseerd
4 juli 2017

Opgeleverd in april 2017

Project Hoek van Damstraat: 21 appartementen met lift, 13 grondgebonden 55+woningen en 2 eengezinswoningen.

Lees verder...
© 2017 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl