Een feestelijke oplevering
13 februari 2020

Om bij het thema van duurzaamheid te blijven hebben wethouder Ewoud 't Jong en directeur-bestuurder Marieta Peek twee enorme groene stekkers met elkaar verbonden. Tenslotte zijn deze woningen gasloos en wekken ze voldoende energie op om energieneutraal te zijn. Tenminste, afhankelijk van het woongedrag van de bewoners.

Namens de gemeente heeft de heer 'T Jong de huurders een mooie appeltjesboom geschonken, want ook de tuin is in het geheel van de duurzame wijk belangrijk. Tijdens een informatiebijeenkomst hebben wij als WSP de bewoners gevraagd om de tuin niet dicht te straten, maar ervoor te zorgen dat het water weg kan tijdens de heftige buien van tegenwoordig. Een goede afwatering is belangrijk om problemen te voorkomen.

De aanwezigen roemden de ruimte en de afwerking van de woningen. Na deze 6 woningen met 3 slaapkamers en een grote zolder volgen er mei dit jaar nog 8 kleine eengezinswoningen met 2 slaapkamers en een vliering en 4 levensloopbestendige woningen. De 8 woningen zijn inmiddels verhuurd.

De 11 woningen zijn gebouwd door Bouwbedrijf Vierwind, de 8 woningen en de 4 levensloopbestendige woningen worden gebouwd door Bouwbedrijf J. Timmer.
© 2020 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl