Home
Brochures
De Woningstichting
Huurders
Woningzoekenden
Projecten
Nieuws
Contact
Open monumentendag Dag van het Huren
27 augustus 2015
Op zaterdag 12 september aanstaande doet Woningstichting Putten zoals gebruikelijk mee aan de open monumentendag. Uiteraard is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de voormalige woning van Jonker Frits. Het kantoor is dan ook opgenomen in de fietsroute.        Lees verder...
Inform nieuwe editie is klaar!
14 juli 2015
Deze editie van Inform staat geheel in het teken van ons Jaarverslag 2014. Een bijzonder jaar, waarin o.a. de nieuwe Woningwet definitief is aangenomen en waarin lokaal en regionaal een Woonvisie tot stand is gekomen.Lees verder...
Hoogste punt Schauwzicht bereikt
2 juli 2015

Vandaag hebben we het hoogste punt van Schauwzicht bereikt. Een feest waard. De bewoners van Schauwstaete en de toekomstige bewoners van Schauwzicht kwamen massaal kijken. 

Lees verder...
Inform maart is uit
26 februari 2015

Marieta Peek begint op 19 maart a.s.  In Inform leest u een eerste interview met haar. Handig om er een gezicht bij te weten. Verder kunt u o.a. lezen welk planmatig onderhoud wij dit jaar uitvoeren en wanneer de huurdersorganisatie een bewonersavond heeft gepland en wat het programma is.
 

Lees verder...
Nieuwe directeur-bestuurder voor de WSP
14 januari 2015

De Raad van Commissarissen heeft Marieta Peek-Marlet (1973) per 19 maart a.s. benoemd tot directeur-bestuurder van onze corporatie. Zij volgt Monique Boeijen op die per 1 januari 2015 bij SWZ Zwolle in dienst is getreden.

Lees verder...

Welkom bij Woningstichting Putten

Als huidige of toekomstige bewoner van een van onze woningen heten wij u van harte welkom op onze website. U vindt hier informatie over onze organisatie en dienstverlening. Verder geven wij praktische tips en houden wij u op de hoogte van actuele zaken.

Kwaliteit en dienstverlening
Onze inspanningen zijn gericht op het realiseren van betaalbare woningen voor een goede kwaliteit. Daarbij hebben duurzaamheid en energiebesparing onze aandacht.
Wij dragen bij aan een prettige woonomgeving en goede onderlinge contacten opdat iedereen zich thuisvoelt. Overleg en samenwerking met onze bewoners vinden wij van essentieel belang. Suggesties voor de verbetering van onze dienstverlening en/of de onderwerpen op deze website zijn dan ook van harte welkom.

Wilt u meer informatie over onze corporatie? Download dan onze folder.

Hoogste punt Schauwzicht bereikt
2 juli 2015

Vandaag hebben we het hoogste punt van Schauwzicht bereikt. Een feest waard. De bewoners van Schauwstaete en de toekomstige bewoners van Schauwzicht kwamen massaal kijken. 

Lees verder...
Herontwikkeling hoek Van Damstraat
1 juni 2015
Woningstichting Putten heeft in 2011 drie strategisch gelegen panden aangekocht, waarmee zij een omvangrijk aaneengesloten gebied in haar bezit heeft gekregen. Een gebied dat zich uitstekend leent voor herontwikkeling. Dit betekent dat we sterk verouderde, slecht geïsoleerde woningen kunnen vervangen voor nieuwbouwwoningen van uitstekende kwaliteit en een hoge isolatiewaarde. Dus duurzaam en comfortabel.Lees verder...
Koopovereenkomst grond ondertekend
5 mei 2015

Op 30 april jl. is de grond van de voormalige Da Costaschool door de gemeente verkocht aan drie partijen. Te weten Bemog voor de koopwoningen, een stichting die een gezondheidcentrum gaat opzetten en Woningstichting Putten die een zestal huurwoningen gaat realiseren in eigen beheer. 

De huurwoningen bestaan uit 2 grondgebonden seniorenwoningen en 4 appartementen zonder lift.

 

Lees verder...
Renovatie en energiemaatregelen 111 woningen
2 maart 2015

Het dak moet er wel even af. Voor de bewoners is dat ingrijpend en het betekent best wat overlast. Maar het resultaat geeft zoveel voordeel, dat we ervan overtuigd zijn dat het meer dan de moeite waard zal zijn.

Meidoornlaan Pr. Bernhardlaan

Lees verder...
Laatste fase (5) dorpsvernieuwing Brinkstraat
26 december 2014
 
 

Wonen aan de Brinkstraat

Het hele project is klaar! Zaterdag 13 december jl. was het zover. De feestelijke afronding van het project door burgemeester Henk Lambooy in samenwerking met Monique Boeijen. Onder grote belangstelling is het kunstwerk, ontworpen door architect Bert Tretmans en naast de ingang in de muur verwerkt, onthuld.

Inmiddels zijn alle woningen bewoond. We wensen alle bewoners veel woonplezier toe!

Lees verder...
© 2012 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl