Home
Brochures
De Woningstichting
Huurders
Woningzoekenden
Projecten
Nieuws
Contact

Welkom bij Woningstichting Putten

Als huidige of toekomstige bewoner van een van onze woningen heten wij u van harte welkom op onze website. U vindt hier informatie over onze organisatie en dienstverlening. Verder geven wij praktische tips en houden wij u op de hoogte van actuele zaken.

Kwaliteit en dienstverlening
Onze inspanningen zijn gericht op het realiseren van betaalbare woningen voor een goede kwaliteit. Daarbij hebben duurzaamheid en energiebesparing onze aandacht.
Wij dragen bij aan een prettige woonomgeving en goede onderlinge contacten opdat iedereen zich thuisvoelt. Overleg en samenwerking met onze bewoners vinden wij van essentieel belang. Suggesties voor de verbetering van onze dienstverlening en/of de onderwerpen op deze website zijn dan ook van harte welkom.

Wilt u meer informatie over onze corporatie? Download dan onze folder.

openhuis Schauwzicht
24 september 2015

De opkomst was overweldigend. De toekomstige bewoners van Schauwzicht kwamen in groten getale, met familie en stoffeerders in hun kielzocht, om de appartementen te bekijken en uiteraard op te meten. Want hoe beter voorbereid hoe sneller de aanstaande verhuizing kan worden gerealiseerd.

De exacte datum is nog niet bekend, maar de oplevering wordt eind november. Of het dan nog lukt om er voor de kerst te wonen is nog even onzeker. Maar het streven zal er zeker op gericht zijn. De feestelijke officiële opening zal gepaard gaan met een openhuis, zodat alle belangstellenden in de gelegenheid worden gesteld om het gebouw te bezichtigen. De buitenkant ziet er wat ons betreft al prachtig uit!

 

Lees verder...
Herontwikkeling hoek Van Damstraat
1 juni 2015
Woningstichting Putten heeft in 2011 drie strategisch gelegen panden aangekocht, waarmee zij een omvangrijk aaneengesloten gebied in haar bezit heeft gekregen. Een gebied dat zich uitstekend leent voor herontwikkeling. Dit betekent dat we sterk verouderde, slecht geïsoleerde woningen kunnen vervangen voor nieuwbouwwoningen van uitstekende kwaliteit en een hoge isolatiewaarde. Dus duurzaam en comfortabel.Lees verder...
Koopovereenkomst grond ondertekend
5 mei 2015

Op 30 april jl. is de grond van de voormalige Da Costaschool door de gemeente verkocht aan drie partijen. Te weten Bemog voor de koopwoningen, een stichting die een gezondheidcentrum gaat opzetten en Woningstichting Putten die een zestal huurwoningen gaat realiseren in eigen beheer. 

De huurwoningen bestaan uit 2 grondgebonden seniorenwoningen en 4 appartementen zonder lift.

 

Lees verder...
Renovatie en energiemaatregelen 111 woningen
2 maart 2015

Het dak moet er wel even af. Voor de bewoners is dat ingrijpend en het betekent best wat overlast. Maar het resultaat geeft zoveel voordeel, dat we ervan overtuigd zijn dat het meer dan de moeite waard zal zijn.

Meidoornlaan Pr. Bernhardlaan

Lees verder...
Projecten gerealiseerd
1 november 2013

 • Tollensstraat: 4 grondgebonden woningen vijfenvijftig plus 

 • Project Brinkstraat:
  21 sociale huurappartementen 55+;
  26 sociale huurappartementen 55+ met atrium;
  13 appartementen 55 + in de vrije sector;
  26 sociale huurappartementen 55- 

 • Schoolstraat: 4 woningen en 4 appartementen begane grond vijfenvijftig plus en 4 appartementen op de 1e vedieping zonder lift. Officieel in gebruik genomen door wethouder Nico Gerritsen

 • Davelaarsgoed: 4 sociale huurwoningen

 • Het Schauwplein - 36 appartementen met een atrium. officieel geopend door burgemeester H. Lambooij

 • Veldstraat - 2 appartementen vijfenvijftig plus en 2 bovenwoningen voor starters of alleenstaanden

 • Parel-Staete - Kerkstraat 45, appartementgebouw met 22 wooneenheden 

 • Bijsteren fase 3.1, 12 eensgezinswoningen Wezengoed en 10 eensgezinswoningen Muntersgoed

 • Jan Nijenhuisstraat 9 t/m 73, 27 sociale huurappartementen en 6 vrije sector huurappartementen

  Lees verder...
© 2012 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl