Home
Brochures
De Woningstichting
Huurders
Woningzoekenden
Projecten
Nieuws
Contact

Welkom bij Woningstichting Putten

Als huidige of toekomstige bewoner van een van onze woningen heten wij u van harte welkom op de site van Woningstichting Putten. U vindt hier informatie over onze organisatie en dienstverlening, alsmede praktische en actuele zaken die voor u als bewoner van belang zijn.

kwaliteit en dienstverlening
Onze inspanningen zijn gericht op het realiseren van een zo hoog mogelijke kwaliteit van de woning en de woonomgeving. Daarbij zijn overleg en samenwerking met onze bewoners van essentieel belang. Suggesties van uw kant voor de verbetering van onze dienstverlening en/of de onderwerpen in deze website zijn dan ook van harte welkom.

Wilt u meer informatie over onze corporatie? Download dan onze folder.

Renovatie en energiemaatregelen 111 woningen
10 juli 2014
Het dak moet er wel even af. Voor de bewoners is dat ingrijpend en het betekent best wat overlast. Maar het resultaat geeft zoveel voordeel, dat we ervan overtuigd zijn dat het meer dan de moeite waard zal zijn.

Meidoornlaan Pr. Bernhardlaan

Lees verder...
Laatste fase (5) dorpsvernieuwing Brinkstraat
16 december 2013
 
 

Wonen aan de Brinkstraat

Het hele project is klaar! Zaterdag 13 december jl. was het zover. De feestelijke afronding van het project door burgemeester Henk Lambooy in samenwerking met Monique Boeijen. Onder grote belangstelling is het kunstwerk, ontworpen door architect Bert Tretmans en naast de ingang in de muur verwerkt, onthuld.

Maandag 15 en dinsdag 16 december krijgen de bewoners de sleutels overhandigd. Wij wensen hen een plezierig woongenot toe op deze locatie midden in het dorp!

 

Lees verder...
Nieuwbouw Schauwplein in voorbereiding
5 december 2013
 

Nieuwbouw in ontwikkeling
Woningstichting Putten ontwikkelt naast het Verpleeg- en verzorgingshuis  De Schauw van de ZNWV en naast de 33 sociale huurwoningen van de WSP in de taartpunt, opnieuw 39 sociale huurappartementen voor senioren. 
Inmiddels hebben we veel reacties ontvangen van mensen die graag aan het Schauwplein zouden willen wonen in een comfortabele driekamerappartement nabij allerlei voorzieningen.

De bouw start op 26 januari 2015 en als de winter geen spelbreker is worden de appartementen opgeleverd in september 2015.

Meer informatie over de appartementen vindt u in de verhuurbrochure!

Bekijk hier het filmpje op youtube

Lees verder...
Herontwikkeling hoek Van Damstraat
2 december 2013
Woningstichting Putten heeft in 2011 drie strategisch gelegen panden aangekocht, waarmee zij een omvangrijk aaneengesloten gebied in haar bezit heeft gekregen. Een gebied dat zich uitstekend leent voor herontwikkeling. Dit betekent dat we sterk verouderde, slecht geïsoleerde woningen kunnen vervangen voor nieuwbouwwoningen van uitstekende kwaliteit en een hoge isolatiewaarde. Dus duurzaam en comfortabel.Lees verder...
© 2012 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl