Home
Brochures
De Woningstichting
Huurders
Woningzoekenden
Projecten
Nieuws
Contact

Welkom bij Woningstichting Putten

Als huidige of toekomstige bewoner van een van onze woningen heten wij u van harte welkom op de site van Woningstichting Putten. U vindt hier informatie over onze organisatie en dienstverlening, alsmede praktische en actuele zaken die voor u als bewoner van belang zijn.

Onze inspanningen zijn gericht op het realiseren van een zo hoog mogelijke kwaliteit van de woning en de woonomgeving. Daarbij zijn overleg en samenwerking met onze bewoners van essentieel belang. Suggesties van uw kant voor de verbetering van onze dienstverlening en/of de onderwerpen in deze website zijn dan ook van harte welkom.

Nieuwbouw aan de Tollensstraat
19 december 2013

Aan de Tollensstraat wordt hard gewerkt aan de bouw van vier comfortabele, goed geïsoleerde vijfenvijftig plus woningen. De woningen zijn inmiddels verhuurd en op 1 mei ontvangen de huurders de sleutel.

Lees verder...
Wilt u wonen nabij De Schauw?
5 december 2013
 

Behoefte-onderzoek
Woningstichting Putten heeft de intentie om naast De Schauw 39 sociale huurappartementen te bouwen voor senioren. Inmiddels hebben we veel reacties ontvangen van mensen die graag aan het Schauwplein zouden willen wonen in een comfortabele driekamer- appartementdichtbij alle voorzieningen. De voorbereidingen zijn dan ook in gang gezet.

Meer informatie over de appartementen vindt u in de verhuurbrochure

Bekijk hier het filmpje op youtube

Lees verder...
Laatste fase (5) dorpsvernieuwing Brinkstraat
5 december 2013
 

Wonen aan de Brinkstraat

Blok E
Begin 2014 zijn we qestart met de bouw van de laatste 26 sociale huurappartementen aan de Brinkstraat/Koesteeg. Anders dan de vorige 4 fases worden de appartementen in dit gebouw met voorrang verhuurd aan mensen jonger dan vijfenvijftig jaar.

 

Lees verder...
Herontwikkeling hoek Van Damstraat
5 september 2012
Woningstichting Putten heeft in 2011 drie strategisch gelegen panden aangekocht, waarmee zij een omvangrijk aaneengesloten gebied in haar bezit heeft gekregen. Een gebied dat zich uitstekend leent voor herontwikkeling. Dit betekent dat we sterk verouderde, slecht geïsoleerde woningen kunnen vervangen voor nieuwbouwwoningen van uitstekende kwaliteit en een hoge isolatiewaarde. Dus duurzaam en comfortabel.Lees verder...
© 2012 Woningstichting Putten • Spoorstraat 2 • 3881 BW PUTTEN • Tel. 0341-357405 • E-mail info@wsputten.nl